--> «Підземний перехід біля «Там-Таму» з'явиться не скоро», - заступник луцького мера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Підземний перехід біля «Там-Таму» з'явиться не скоро», - заступник луцького мера

1
1
«Підземний перехід біля «Там-Таму» з'явиться не скоро», - заступник луцького мера
У Луцьку досі немає підземних переходів, бо міська влада не може домовитись з інвесторами.

Про це в інтерв’ю «Волинь24» розповів головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк.

«Підземні переходи треба робити і біля «Там-Таму», і в центрі, і біля «Променя» з часом. Питання ж не втому, що переходи непотрібні, питання в торговому центрі. А тут погляди розділяються: інвестор хоче вигоду, а місто – перехід. Якась торгівля там повинна бути, але потрібно прийняти спільне рішення», - каже начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради.

На думку чиновника, міська рада повинна взяти участь у будівництві переходів, мовляв лише тоді можна знайти компроміс.

Також архітектор зауважив, що розмови щодо будівництва переходу біля гіпермаркету «Там-Там» припинились зі смертю нардепа Ігоря Єремеєва – співвласника групи компаній «Континіум», до якої і належать гіпермаркет з ТЦ «Порт-сіті».

«Сталось, як сталось. Вони мали там розбудовувати ще одну чергу і одночасно – перехід. А так, місто Луцьк, напевно, єдиний обласний центр, який не має підземних переходів», - резюмує Герасимюк.

Натомість перший заступник луцького мера Тарас Яковлев каже, що перемовини з інвесторами ведуться досі і вони не відмовляються від будівництва переходу.

«Розмова продовжується, інвестори хочуть будувати. Зараз вони узгоджують питання по землі, проекту детального плану. Це достатньо нешвидка і серйозна робота, яка триватиме довго», - зауважив «зам» міського голови.

Читати повністю інтерв’ю з головним архітектором Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дістали вже ці бюрократи чортові!!! Довго триватимуть переговори, бо забагато відкатів хочуть. І взагалі як побудувати перехід біля променя? там дуже близька відстань до будівлі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні