На Волині торгували підробленими хімікатами

0
1
На Волині торгували підробленими хімікатами
На Волині ліквідували канал виробництва та продажу фальсифікованих пестицидів.

Поліцейські вилучили 2,5 тонни контрафактної продукції, майже 270 тисяч гривень та 6 тисяч доларів США. Організаторам незаконної діяльності може загрожувати до 10 років ув'язнення, - повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Працівники Управління захисту економіки встановили, що прибутковий бізнес організували четверо приватних підприємців. Без жодного дозволу вони займались виробництвом та збутом отруйних речовин.

Фальсифіковану продукцію реалізовували у якості засобів захисту рослин. Щоб їх товар не викликав сумнівів у покупців, використовували торгові знаки відомих виробників. Контрафактну отруйну речовину реалізовували на місцевих ринках області, в тому числі і через свої торговельні точки.

До речі, один із організаторів вже був засуджений за збут отруйних речовин.

Слідче управління ГУНП у Волинській області відкрило кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) та ч. 4 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Під час проведених обшуків вилучено майна, продукції та коштів на суму більше 2-х мільйонів гривень.

Остаточну міру покарання визначить суд.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні