Губернатор Волині розповів, чому досі не зібрав свою «команду»

0
0
Губернатор Волині розповів, чому досі не зібрав свою «команду»
Голова Волинської ОДА каже, що дуже швидко звик до нових посадових обов’язків, натомість свою команду набирає досі.

Про це очільник облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів у понеділок, 25 липня, під час прес-конференції за підсумками дворічної діяльності.

«Працювати в бізнесі – це одне, а відповідати за діяльність органів виконавчої влади в масштабах області – це зовсім інше. Це зовсім інший обсяг інформації, якою потрібно володіти і правильно тлумачити. Мені потрібен був час, щоб увійти в посаду, сформувати команду», - розповів посадовець.

З його слів, «входження в посаду» тривало недовго, адже Володимир Гунчик народився і виріс на Волині, багато років тут працював, натомість формування команди триває досі.

«Набагато тяжче було сформувати команду. Ось уже два роки я працюю над цим, але цей процес продовжується, тому що прийшовши в ОДА я поставив перед собою завдання у змінах, реформах. Люди повинні по-іншому оцінювати свою роль в розбудові краю, а не займати статичну роль чиновника, який тільки приймає документи», - додав очільник області.

Читайте також: ТОП-5 цитат Володимира Гунчика з інавгураційної промови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні