--> ТОП-5 цитат Володимира Гунчика з інавгураційної промови | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-5 цитат Володимира Гунчика з інавгураційної промови

0
0
ТОП-5 цитат Володимира Гунчика з інавгураційної промови
Два роки тому 24 липня Президент України Петро Порошенко підписав Указ №616/2014 про призначення головою Волинської облдержадміністрації директора ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» Володимира Гунчика.

Представлення нового керівника відбувалося 25 липня за участі заступника голови Адміністрації Президента України Геннадія Зубка. У переповненій залі обласної ради Володимир Гунчик виголосив першу промову в новій для себе якості.

Слово - не горобець... Пропонуємо ТОП-5 цитат голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика з "інавгураційної промови".

Які акценти озвучив четвертий (!) за той непростий для Волині рік губернатор, стаючи до керма? За два роки "губернаторства" можна судити і про те, чи відповідають слова ділам.

Геннадій Зубко і Володимир Гунчик, 25 липня 2014 рік.
Геннадій Зубко і Володимир Гунчик, 25 липня 2014 рік.


1. "Неможливо у всьому звинувачувати військову агресію. Потрібно закачувати рукави і вирішувати нагальні проблеми, які стоять перед громадою. Потрібно консолідувати суспільство, всі патріотичні сили, щоб мінімізувати проблеми, які є в області, не перекладаючи їх на Кабінет Міністрів, Верховну Раду, команду Президента.

Старатимуся робити все, щоб ці питання вирішувати в регіоні. У нас для цього є всі можливості. Ми – ворота з Європи в Україну".

2.
"Одна людина сама не може зробити нічого. Потрібна підтримка громади. Потрібно бути відвертим і відкритим перед усією громадою. Тому другим завданням бачу відкритість влади".

3. "Хотів би, маючи можливість поспілкуватися із засобами масової інформації, сказати, що я відкритий. Обіцяю вам, щоб кожен місяць будемо проводити серйозну підсумкову роботу. Не чекати 100 днів, не чекати півроку... "

4. "Нарада для наради не потрібна. Чиновник не потрібен для апарату. Апарат - не для чиновників. Це люди, які мають працювати на суспільство".

5. "У нас у бізнесі, якщо керівник не виконував свої функції, бізнес зупинявся. Так повинно бути і в громаді".

Олена ЛІВІЦЬКА
Фото автора

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні