--> Луцька мерія продасть демонтовані гаражі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька мерія продасть демонтовані гаражі

1
1
Луцька мерія продасть демонтовані гаражі
Луцька мерія має намір продати близько 300 металевих гаражів, демонтовані з місць їх незаконного встановлення.

Про це йдеться у матеріалі Віталії Сахнік «Гаражі знесли – машини залишились: як у Луцьку наводять лад у дворах» на «Волинь24».

Директор департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Юлія Сиротинська повідомила: демонтовані гаражі відвозять на штраф-майданчик, де вони чекають свого власника місяць.

За цей час господар може заплатити за демонтаж, зберігання і таким чином повернути собі конструкцію.

Якщо ж господар вирішив не платити за власний гараж, його продадуть. Зараз на штраф-майданчику близько 300 гаражів, які невдовзі виставлять на продаж.

Керівник луцьких муніципалів зазначає, що гаражі купити буде вигідно: «На дачі, на будівельні майданчики, на металолом. Ви розумієте, вартість гаража буде від 2 тисяч гривень, а здати на металобрухт і вийде близько 6-7 тисяч»

Процедуру торгів поки розробляють, обіцяють впоратись до серпня, а про їх початок – повідомити на сторінці муніципальних поліцейських в Фейсбук та офіційному сайті міської ради.

Такж Юлія Сиротинська повідомила, що штраф-майданчик для зберігання гаражів знаходиться за містом. Орендує його департамент муніципальної поліції. Однак назвати адресу та власника відмовилась, мовляв господарі гаражів можуть приїхати і обманом забрати конструкції.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ МАТЕРІАЛ «ГАРАЖІ ЗНЕСЛИ – МАШИНИ ЗАЛИШИЛИСЬ: ЯК У ЛУЦЬКУ НАВОДЯТЬ ЛАД У ДВОРАХ»
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кран спеціально з РеФіі пригнали для фото.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні