У Луцьку пішоходи скаржаться, що водії забирають у них тротуари

0
1
У Луцьку пішоходи скаржаться, що водії забирають у них тротуари
У Луцьку мешканці скаржиться на водіїв, які паркуються на троутарах, адже через це пішоходи змушені ходити по проїжджій частині.

Про таку проблему пишуть на платформі "Відкрите місто".

"Пішохідна доріжка шириною в 1 м по вулиці 8 Березня. Чому маленькі діти, або мамочки з візочками мають ризикувати своїм життям та життям своїх дітей, обходячи таких "виродків" по проїзджій частині! А водії які в той час їдуть по дорозі обурено сигналять, тому що це ж неприпустимо ходити там де їздять машини, а паркуватися там де ходять пішоходи виходить саме те що треба?" - йдеться в зверненні.

За словами автора допису, у цьому випадку, на іншій стороні дороги було достатньо місця для того, щоб припаркуватися. Коли ж водієві зробили зауваження водієві, той обурився.

"А от мене більше цікавить, щоб моя дитина ідучи додому, не вибігала на проїзджу частину, обходячи таких паркувальників, тому що водій навіть вільного сантиметру на тротуарі не залишив! Дуже хочеться спитати, куди дивиться наша доблесна поліція, проїзджаючи повз таких водіїв декілька разів на день?", - цікавиться автор звернення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні