У Луцьку відкриють новий дитячий садок

4
1
У Луцьку відкриють новий дитячий садок
З початку нового навчального року у Луцьку запрацює новий дитячий садок.

Наразі тривають як внутрішні, так і зовнішні роботи у ДНЗ №41, що на вулиці Декабристів. Об'єкт буде повністю завершено до Дня незалежності, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

На будівництво та ремонт дитячого садка з міського бюджету виділено 10,4 мільйонів гривень.

Ігор Скиба, старший виконороб ПАТ “Луцьксантехмонтаж №536”, які виграли тендер і є підрядником на будівництві, розповів, що значна частина робіт вже зроблена: здійснено утеплення фасадів, сантехнічні роботи виконані на 90%, повністю замінена електромережа, пошпакльовані стіни, облаштовуються дитячі ігрові майданчики.

В приміщенні встановлені сучасні поліпропіленові батареї, енергозберігаючі вікна, в ігрових кімнатах буде “тепла” підлога, крім самого підігріву, вона також утеплена мінватою. В найближчі терміни буде замінено дах.

Заступник міського голови Андрій Киця розповів:

“ Влітку, під час канікул, проводяться ремонти у всіх освітніх закладах міста — школах та дошкільних навчальних закладах. Здійснюється ремонт покрівлі, капітальний ремонт санвузлів, ремонт спортзалів. Та набільшим об'єктом на сьогодні є новий дитячий садок, де зараз активно ведуться ремонтні роботи, незабаром тут відкриють 4 групи для діток.

Всі роботи будуть завершені до 1 вересня, тож відремонтовані навчальні заклади будуть готові прийняти дітей на новий навчальний рік”.











Теги: відкриття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шановне керівництво , чи не здається вам що на чотири групи в цьому садку занадто забагато,Поряд садок на одинадцять груп не має асфальту, діти тут падають. Подумайте трішки про інших дітей.
Відповісти
Так , я з вами згідний. Для чого ця показуха .Розпроділяйте кошти так , щоб діти не падали і в інших садках , особливо в днз № 30 поряд з вами. А ви завідувачка спочатку попрацюйцте методистом ,а тоді беріться зап завідування .Думаємо , що ви приймете це до уваги. Дякуємо за порозуміння.
Відповісти
Перестаньте паскудити.Завідувач якраз має досить великий стаж і вихователя і методиста.Не пишіть того- чого не знаєте,а щодо реконструкції,то краще відразу робити від початку до кінця як слід,щоб потім не латати.На все свій час,що за скептизм ?Це ж такий державний днз буде як і інші .Навчіться радіти більше.А завідувач досить хороша людина.
Відповісти
Дуже багато ви вже знаєте про завідувачку , яка ще ні одного дня не працювала на посаді завідувача. Усіх працівників позбирала до себе родичів на чолі з завгоспом, і внески по 600 гривень.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні