--> Ігор Гузь розкритикував роботу голови ДФС та начальника Волинської митниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ігор Гузь розкритикував роботу голови ДФС та начальника Волинської митниці

1
-11
Ігор Гузь розкритикував роботу голови ДФС та начальника Волинської митниці
Народний депутат Ігор Гузь обурений байдужістю голови ДФС до Волинської митниці та вимагає звільнення посадовця.

Про це народний обранець розповів «Волинь24» у вівторок, 19 липня.

Ігор Гузь зауважив, що безліч разів звертався до голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова через недосконалу роботу Волинської митниці, однак відповідь нардеп так і не отримав.

«Я вже сто разів звертався до керівника ДФС Романа Насірова, який нічого не хоче робити. А проблеми такі: він ні разу не приїхав на Волинь, не познайомився з місцевими проблемами, не вивчив пропускну можливість митниці», - наголошує Ігор Гузь.

З його слів, в першу чергу для нормальної роботи митниці потрібно реконструювати пропускні пункти «Ягодин» та «Устилуг», запровадити електронну чергу, а також почати використовувати систему обміну електронними даними «Єдине вікно», яка наразі нібито не працює.

«Це все повинен робити менеджер – керівник митниці. І я вважаю, що пан Шавлак (в.о. начальника Волинської митниці Олександр Шавлак, - ред.) не такий керівник , який має бути, плюс – він з приставкою «в.о.», а це означає, що він непостійний керівник. Волині потрібен грамотний ефективний менеджер, який може ці всі питання вирішити», - підкреслив депутат.

Парламентар каже, що Роман Насіров відмовляється від зустрічей через критику. Тож нардеп вважає, що посадовця потрібно звільнити і зробити це може лише Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

«Потрібно шукати керівника не тільки Волинській митниці, а й ДФС в цілому. Я не маю свого кандидата, але думаю, що є солідні люди, як з цим впораються, можливо іноземці. До Гройсмана я звертався вже, але відповіді немає, тому з вересня звертатимусь знову», - додав Гузь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь - не той депутат що потрібен Волині!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні