Через Ягодин під «гуманітаркою» хотіли перевезти новенький одяг

0
1
Через Ягодин під «гуманітаркою» хотіли перевезти новенький одяг
Через міжнародний пункт пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею, під гуманітарною допомогою намагались перевезти новенький одяг.

Зокрема прикордонники Луцького загону спільно з представниками Волинської митниці виявили, що у документах є неправдиві дані про найменування, вагу та вартість переміщуваних товарів, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Транспортний засіб «МАН» перевозив більше 7 тон гуманітарної допомоги з Європи до Молдови на заявлену суму 400 доларів США.

Серед вантажу «одяг, взуття та матраци що використовувались», заявлених в товаросупровідних документах, спільна прикордонно-митна оглядова група виявила 29 найменувань нових одягу та взуття в упаковці виробника фірми «Columbia». Загалом порушник намагався приховано перевезти близько 2700 одиниць пар взуття, сорочок, курток, шортів та нижньої білизни.

Наразі виявлений товар вилучено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні