П'ять дошкульних запитань Анатолію Грицюку

1
6
П'ять дошкульних запитань Анатолію Грицюку
Анатолій Грицюк - один із найдосвідченіших обранців Волиньради. Попри те, що після скандального виключення із "Батьківщини" (а він був чи не найвідданішим "юлиним" партійцем) багато хто вже "списав" Анатолія Петровича в архіви, йому вдалося втриматися на політичній хвилі.

Колишній голова обласної ради упевнено змінив "косу на вила", приєднався до команди Радикальної партії Олега Ляшка і знову опинився у Волиньраді. І це той випадок, коли народ голосував не "за Ляшка", а якраз - за Грицюка.

Отож, чи готовий екс-голова Волиньради Анатолій Грицюк відповідати на незручні запитання?

Про свою пенсію, про кандидатську дисертацію і нетрадиційну орієнтацію Олега Ляшка...

1. Хто кращий голова обласної ради, на вашу думку: Анатолій Грицюк чи Ігор Палиця?

- У кожного голови обласної ради в той чи інший період новітньої історії були свої завдання і плани. Ті плани, які тоді декларував, виступаючи перед депутатами, я максимально старався виконати. І вважаю, що виконав.

Цілей та завдань, які були поставлені моєю політичною силою і особисто мною, я досяг. Щодо Ігоря Палиці... У нього сьогодні інша ситуація в суспільно-політичному житті. Ті методи, які він використовує, заслуговують на повагу.

2. Чи подобається вам ремонт у новому кабінеті голови Волинської облради?

- Ви знаєте, я не був ще в кабінеті голови Волинської обласної ради після того, як він переступив його поріг.

3. Де ви заробляєте гроші? Вистачає пенсії?

- Дійсно, пішов на пенсію. Отримую, на моє переконання, хоч і невеличку, але достатню пенсію, щоб жити. Мене влаштовує.

Ми спільно з родиною ведемо непогане господарство. Може, хтось це буде іронічно сприймати, але вирощуємо все, що притаманне слов'янській сім'ї: починаючи від живності і завершуючи рослинницькою продукцією. Я маю хороший сад, дві хороші теплиці біля хати і тішуся тим. Знаходжу в тому велике моральне задоволення. За спеціальністю я - агроном. Мені імпонує працювати на землі.

4. Відомо, що ви були аспірантом Інституту агроекології і біотехнології Української академії аграрних наук, чи дописали кандидатську дисертацію?

- Так, я успішно, до речі, закінчив написання дисертації. Був здобувачем. Тішуся тим, що дисертація заслуговувала на серйозну увагу.

Але... Внаслідок руйнації колгоспів вона дещо втратила свою інноваційність. Тому я передав її одному зі своїх хороших друзів із Чернігівської області, молодому аспіранту, який її розширить. І це буде хороше надбання для науки.

Тема моєї дисертації: "Вплив строків сівби і норм ярого ячменю на торфових грунтах Волинського Полісся".

До речі, я за освітою ще й педагог, бо закінчив педагогічний факультет Національного аграрного універсистету. Маю диплом з відзнакою викладача сільськогосподарських дисциплін.

5. Ви вірите в нетрадиційну орієнтацію Олега Ляшка?

- Безперечно, що ні! Це пустослів'я і блудство для того, щоб скомпрометувати людину.

Олена ЛІВІЦЬКА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже зраділа побачивши на фотографії і прочитавши статтю про нашого колишнього здобувача Інстітуту агроєкологіі і біотехнології УААН Грицюка Анатолія Петровича. Я в той час працювала завідуючою аспірантури в цьому інституті. Про Грицюка А.П. можу сказати, що не дивлячись на свою посаду і зайнятість, він був дуже відповідальним і старанним здобувачем. Дуже шкода, що він не захистив свою дисертацію. Найкращі йому побажання!
Вибачьте,будь ласка, але у мене до вас велике прохання. Я втратила телефони Грицюка А.П. Чи не змогли б ви йому передати, щоб він подзвонив за номером 050-14-551-14. Щиро дякую.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні