В облраді працює до десятка особистих охоронців Палиці і Товстенюка - журналіст

1
7
В облраді працює до десятка особистих охоронців Палиці і Товстенюка - журналіст
Під час інциденту у Волинській обласній раді вказівку блокувати вхід представникам Ковельської лікарні і журналістам дав тіньовий керівник організації «Варта порядку» на прізвисько «Зиза».

Про це пише журналіст Антон Бугайчук у своєму блозі на Волинь24.

«Людина, яка сьогодні дала вказівку блокувати вхід представникам Ковельської лікарні, журналістам Василині Боруцькій та Галині Федоренко - це досить непублічний чоловік, якому приписують прізвище «Зиза». Фактично він виконує функції тіньового керівника «Варти порядку», тобто організовує молодих хлопців для різних завдань, де потрібна фізична сила», - повідомив журналіст.

«А взагалі «еліту» «Варти порядку» можна роздивитися на оцьому фото (Зиза - лисий з бородою)», - додає Бугайчук.



«Зокрема він був на місці конфлікту із Рижковим, він був під час загострення на Волинській митниці та ще кількох цікавих епізодів». – повідомляє він

«Якщо ви вирішите побродити коридорами облради на початку сесії, можете помітити підтягнутих чоловіків із невеликими сумками через плече. Не буду робити припущення, що в тих сумках. Але свого часу під час Революції кабінет Бориса Клімсука охороняли альфівці із такими сумками. І в тих сумках, ймовірно, була зброя» – додав журналіст

Під час засідань облдари в залі та у суміжних приміщеннях знаходяться до 10 охоронців, які там саме для того, щоб охороняти Ігоря Палицю та Олександра Товстенюка.

«Хоча Товстенюк мені колись сказав, що вони там, щоб мене "не вкрали". Дуже смішно... Особливо коли один із охоронців сидить біля Товстенюка» - іронізує Антон Бугайчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зразу видно грішних людей.
Але вона приходить коли її не чекають....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні