Столяр не проти очолити «бурштинове» підприємство

0
4
Столяр не проти очолити «бурштинове» підприємство
Депутат облради, голова профільної екологічної комісії Василь Столяр прокоментував інформацію про те, що він є потенційним кандидатом на крісло керівника "Волиньприродоресурс".

"Нічого про це не знаю. Але якщо мені запропонують стати директором "Волиньприродоресурс" - я погоджуся. Однозначно. І тоді буде власник", - сказав Столяр.

Бурштинову проблему Волині можна вирішити, як тільки фірма отримає ліцензію, переконаний Столяр:

"А для того, хто краде, це вже буде - злочин, а не "просто так зайшов собі". Бурштин має перероблятися на території області, а не продаватися, як сировина.

І не треба для цього спеціального законодавства. Достатньо відмінити постанову №277 Кабінету Міністрів України, яку Арсеній Яценюк підписав перед тим, як піти з посади. Нею він відібрав у артілей право видобувати бурштин. Раніше артілі могли цим займатися, тепер лише державні підприємства. А це несправедливо", - переконаний бізнесмен.

Новостворене комунальне підприємство "Волиньприродоресурс", яке планує заробляти на видобутку корисних копалин на території Волині, все ще не має директора.

Поки виконувачем обов'язків є Веніамін Туз. На разі підприємство на стадії отримання ліцензії. Як підтвердив Веніамін Туз, документи подані до столиці. А питання призначення керівника буде розглядатися після того, як "Волиньприродоресурс" здобуде офіційний дозвіл на роботу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні