--> Депутат заявив, що волинських школярів годуватиме донецька фірма | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутат заявив, що волинських школярів годуватиме донецька фірма

0
-3
Депутат заявив, що волинських школярів годуватиме донецька фірма
Волинських школярів за 27 мільйонів гривень годуватиме «фірма з донецькими коренями», - заявив Олександр Пирожик. Натомість чиновники це заперечують.

Про це перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик розповів у четвер, 14 липня, під час пленарного засідання сесії Волиньради.

Посадовець наголосив на тому, що ще 19 травня звернувся до Державної фінансової інспекції та правоохоронних органів з приводу незаконної, на його думку, перемоги у тендерних торгах київської фірми ТзОВ «Транс Логістік Центр».

Обранець громади каже, що ця фірма перемогла у тендерних торгах на харчування волинських дітей – чорнобильців, за що може отримати 27 мільйонів гривень з бюджету. І це при тому, що місцеве підприємство пропонувало надати ті ж послуги за 19 мільйонів гривень.

«Ця фірма має донецькі корені і 8 мільйонів вони отримають, щоб фінансувати війну на сході. Я вимагаю не допустити реалізації цих злочинних схем на Волині», - наголосив Пирожик.

Натомість директор департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод розповіла "Волинь24", що не завжди дешевша пропозиція краща.

«Не завжди те, що дешеве, є якісним. Тендерні комітети вивчали питання і батьки, чиїх дітей в попередні роки харчувала райспоживспілка, категорично відмовились від неї. Діти повинні мати якісне харчування. Ми можемо купити сосиски за 10 гривень, а не 100, але що з цього вийде? Антимонопольний комітет підтвердить чи заперечить правомірність дій тендерного комітету. До речі, в Камінь-Каширському районі Антимонопольний комітет визнав дії тендерного комітету вірними», - наголосила посадовиця.

Також жінка заперечує можливе донецьке походження ТзОВ «Транс Логістік Центр».

«Для того, щоб звинувачувати фірму, потрібно мати підстави. В установчих документах написано, що це київська фірма, вона харчує дітей і по інших областях. Це підприємство годує українську армію під час війни, то як можна казати, що вони працюють на сепаратистів?! Мене цікавить лише те, щоб діти були нагодовані», - додає Оксана Гобод.

Зауважимо, що «Транс Логістик Центр» неодноразово вигравало тендери від Міністерства оборони, в тому числі не лише на постачання продуктів харчування, а й паливно-мастильних матеріалів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні