Волиньраду пікетують освітяни

1
-1
Волиньраду пікетують освітяни
Педагоги мітингують під стінами "Білого дому" і домагаються призначення Юрія Лазаренка директором ліцею.

Під стінами Волинської облради - педагоги Нововолинського ліцею. Люди вийшли з плакатами, на яких гасла на підтримку директора навчального закладу Юрія Лазаренка.

Мітингарі хочуть донести свою думку до обранців, адже сьогодні на сесії облради прийматимуть рішенн про продовження контракту із директором ліцею.

Профільна комісія облради підтримала кандидатуру Лазаренка.

"Але ми боїмося, що депутати не дослухаються думки комісії. Юрій Лазаренко працює у нас три роки, це наш випсукник, унікальна людина і талановтий керінвик. А головне - не краде. Ми це побачили і іншого на цій посаді не хочемо", - каже Ольга Березан, заслужений вчитель УКраїни, педагог, яка пропрацювала у закладі Міста шахтарів 20 літ.

Довідково.

Юрій Лазаренко - екс-депутат Волинської облради. Спочатку був членом фракції "Батьківщини", згодом - депгрупи "Нова Волинь". Син директорки Іваничівської школи-ітернат Людмили Лазаренко, колишньої голови Іваничівської райради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Березан авторитетна і талановита вчителька - пусте казати не буде...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні