Швидкість, шум і вібрація: лучани скаржаться на небезпечну дорогу

0
-2
Швидкість, шум і вібрація: лучани скаржаться на небезпечну дорогу
Лучани стверджують що через відсутність знаків обмеження швидкості на Львівській водії руйнують дорогу і будинки навколо.

Дороги між зупинкою «Школа №2» та супермаркетом «Наш Край» обмежена світлофорами лише у вказаних місцях, - повідомляють Волинські новини.

Крім того йде чималий потік великовантажних автомобілів, які теж не знижують швидкість руху до безпечної, особливо в нічний час. Освітленість дороги теж погана.

Через рух великовагового транспорту великих швидкостях виникає сильна вібрація, що веде до руйнування будинків та споруд, розташованих обабіч дороги», – каже Анатолій Гіричук.

Лучани стверджують, що їм також заважає шум, викликаний рухом автомобілів на великій швидкості у нічний час.

Мешканці Львської підготували звернення до міського голови з проханням розглянути питання встановлення лежачих поліцейських, відповідних дорожніх знаків та розмітки в районі пішохідного переходу.

У відділі інженерно-транспортної інфраструктури та стаціонарного нагляду пояснили, що вулиця Львівська є магістральною і на ній не можна встановлювати лежачий поліцейський.

Лучанам порекомендували звернутися в поліцію за дозволом на знак обмеження швидкості.
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні