--> Через демонтаж гаража у Луцьку ледве не розпочалась стрілянина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через демонтаж гаража у Луцьку ледве не розпочалась стрілянина

3
-8
Через демонтаж гаража у Луцьку ледве не розпочалась стрілянина
У Луцьку через демонотаж гаража стався конфлікт, який ледв не привів до стрілянини.

Нагадаємо, муніципальна поліція Луцька у середу, 13-го липня, зносила гараж на вулиці Мазепи,4.

На місце події викликали патрульну поліцію, оскільки власниця лягала під техніку, вдавано втрачала свідомість і показувала непристойні жести.

Окрім того, перешкоджати знесенню гаража прийшов й син жінки, який погрожував муніципалам зброєю.

"Учасник АТО, що не мешкає за даною адресою (мешкає на вулиці Кравчука) просто взяв у рюкзак АКМ калібру 7.62. Просто відкрито заявив, що стрілятиме на ураження начебто захищаючи право власності, якого не має", - зазначили у своєму дописі муніципали.

Також додали, що конструкція стоїть без відповідних документів, тому працівники Департаменту мають всі дозволи та відповідні рішення на її знесення.

"Мотивуючи наявним дозволом на носіння та зберігання зброї, та статусом члена АТО, людина може вести в цій країні виявляється прямі погрози... Цікаво, а є параметри носіння зброї? Чи можна її носити у звичному рюкзачкові з полотна?", - йдеться в дописі.

Проте на захист прав АТОшника виступив депутат Павло Данилучук, який зазначив, що насправді військовий взяв зареєстровану зброю та пориїхавши на місце демонтажу, повідомив про її наявність та готовність стріляти у разі нападу на нього. Також зазначив, що він намагався захистити права своє мами, оскільки вона не знала, хто саме зносить гараж.

"АТОшник, який "погрожував розстріляти муніципалів" виявився мій побратим, який лиш позавчора був демобілізований та повернувся із зони бойових дій. Він мене вранці набрав та повідомив про те, що невідомо достеменно хто розпочав демонтаж гаража його мами і він туди виїздить налаштований рішуче", - пише у своєму дописі Павло Данильчук.

Одразу після приїзду Данильчука на місце події, конфлік вдалось врегулювати. Власниця та її син-військовий погодились на демонтаж.

Департамент муніципальної поліції з офіційним листом уже звернувся в Луцький відділок поліції, Генеральну Прокуратуру та СБУ з відповідними заявами. Наразі всі обставини пригоди з'ясовуються.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка мати такий й син. добре вона знала, хто й чого зносить гараж, але думалося, що відгавкається...
Відповісти
Що ти знаєш про цю матір і сина?краіна -безпридєл тому і доводять людей до сказу.Звичайно як би була передвиборча кампанія ніхто б не зносив.
Відповісти
Самовільне будівництво демонтується згідно рішення суду! У "муніципалів" є таке? Немає! І взагалі ота так звана "муніципальна поліція" є незаконним формуванням. Бо жоден закон не передбачає подібної "поліції". Гнати їх в шию!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні