На скандальний «Фестиваль Волинської журналістики» грошей з бюджету не дадуть

0
-1
На скандальний «Фестиваль Волинської журналістики» грошей з бюджету не дадуть
Ініціатори «Фестивалю Волинської журналістики» відмовилися проводити його за бюджетні гроші.

«Сьогодні надійшло звернення від автора громадської ініціативи «Фестиваль Волинської журналістики — літо 2016 року», у якому він відмовляється від фінансування її з бюджету міста», - повідомив заступник луцького міського голови Сергій Григоренко. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луцькради.

Григоренко також наголосив, що, у зв'язку із заявою, 14 липня відбудеться засідання робочої групи, під час якого обговорюватимуть іншу громадську ініціативу, яка у черзі за кількістю набраних голосів, на реалізацію якої й буде виділено кошти з міського бюджету.

Як відомо, Фестиваль волинської журналістики переміг у конкурсі громадських ініціатив, оголошеному Луцькою міською радою. Хоча результати голосування за цей проект свідчили, що голоси для фестивалю «накрутили». Окрім того, у бюджеті «Фестивалю волинської журналістики» найпопулярнішими статтями витрат були їжа, нагороди та розваги.

За умовами Конкурсу громадських ініціатив з бюджету міста на цей проект повинні були виділити 45 тисяч гривень.

Через це журналісти та активісти вимагали від Луцької міської ради не давати гроші з бюджету на проведення цього фестивалю.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні