У Луцьку через дірявий дах затоплює весь будинок

0
-6
У Луцьку через дірявий дах затоплює весь будинок
У Луцьку подружжя просить відремонтувати дах через який затоплює увесь будинок.

Під час особистого прийому громадян до Луцького міського голови Миколи Романюка з проханням відремонтувати дах звернулася сім’я, яка мешкає на вулиці Львівській, - повідомляє VIP.

Подружжя ще з 1999 року ходить усілякими кабінетами урядовців, аби їм відремонтували дах. У далекі 90-і той лише протікав, сьогодні великі дірки у шифері під час дощу, або іншої негоди перетворюють життя пенсіонерів у пекло.

Квартира подружжя, що розташована за адресою вулиця Львівська 63, 13, перебуває на найвищому поверсі тамтешньої п’ятиповерхівки. Тому через наскрізні дірки у старенькому даху їх добре водно небо, але радості у цьому мало, оскільки вода затоплює не лише їхню квартиру, а й увесь будинок.

Також чоловік зауважує, що зверталися не лише до місцевої влади, просили допомоги і у працівників ЖЕКу та навіть у «Народного контролю», однак перші ремонтують так, що вітер подує і ремонт, підпертий балками, полетить.

Другі ж натомість обіцяли посприяти, але вже навіть телефонної слухавки тепер не піднімають.

Вислухавши їх Микола Романюк сказав, що уже зателефонував до очільника тамтешнього ЖКП, обіцяли вирішити проблему упродовж двох тижнів.
Теги: ремонт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні