--> Колишнього директора обласної дитячої лікарні підозрюють в махінаціях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Колишнього директора обласної дитячої лікарні підозрюють в махінаціях

0
0
Колишнього директора обласної дитячої лікарні підозрюють в махінаціях
Екс-керівника обласної дитячої лікарні Григорія Ващиліна колектив підозрює у фінансових махінаціях – за час роботи фонду, куди працівники щомісячно перараховували кошти із зарплатні, їм так і не представили жодного звіту про їх використання.

Про це стало відомо 11 липня під час засідання постійної комісії Волиньради з питань соціального захисту,населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, - пише Волинське Агентство Розслідувань.

Голова комісії Олександр Зінчук розповів, що напередодні надійшло звернення від колективу Волинського обласного дитячого територіального медичного обєднання. До слова, раніше відповідне звернення передали з Управління захисту економіки ГУ НП у Волигнській області в ОДА.

Відтак, у зверненні йдеться про можливі фінансові махінації з боку колишнього директора.

У 1999 році створена Волинська фундація «ЗАХИСТ ЖИТТЯ ДИТИНИ», яку очолював колишній гендиректор Волинського обласного дитячого територіального медичного обєднання Григорій Ващилін.

Працівники стверджують, що з 2012 до 2016 року працівники із зарплатні перераховували кошти на рахунок фундацію через бухгалтерію лікарні. Окрім того, кошти вносили й батьки хворих дітей. Проте Ващилін не надав жодного звіту за використання коштів.

У приміщенні, де і на цей час зареєстрована фундація, вона не знаходиться. Проте постійно за час перебування фундації у ВОДТМО оформляли договір оренди, який Ващилін як гендиректор ВОДТМО та голова фундації укладав сам із собою. У зверненні вказано, що останній договір, укладений ще 1 липня 2014 року, не розірваний і досі.

«Крім того, виселяючись із орендованого Волинською фундацією «ЗАХИСТ ЖИТТЯ ДИТИНИ» приміщення у 2016 році Ващилін Г.В. забрав із собою обладнання, яке могло бути придбане за кошти Фундації та вивіз його у невідомому напрямку», -йдеться у тексті.

Тож працівники зібрали підписи та направили в обларду відповідне звернення, аби депутати прийняли рішення про перевірку господарської діяльності Фундації «Захист життя дитини».

Нагадаємо, у лютому 2016 року Григорій Ващилін звільнився з посади гендиректора медзакладу за власним бажанням.
Теги: махінації
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні