У КП «Ласка» запевняють, що паркан зведуть до кінця липня

0
3
У КП «Ласка» запевняють, що паркан зведуть до кінця липня
КП «Ласка» обіцяють відгородити від сторонніх очей та вух парканом за 400 тисяч гривень до кінця липня.

Про це директор комунального підприємства Богдана Новарчук розповіла в інтерв’ю «Волинь24».

Очільниця КП «Ласка» зауважила, що проект паркану розроблений ще у 2014 році. З луцької казни на будівництво огорожі у 2015 році виділили 400 тисяч гривень, втім керівник підприємства запевняє, що цієї суми катастрофічно не вистачає.

«Ясно, що його ціна не відповідає кошторису. Кошти, закладені у проекті, дуже сильно відрізняються від реальних цін. Ми відразу написали листи до багатьох фірм і більшість з них нам відповіли, що це неможливо, реальна ціна такого паркану – 600 тисяч гривень», - пояснює Богдана Новарчук.

Посадовиця каже, що першим на пропозицію пристало підприємство "Форест Україна", яке обіцяло завершити всі роботи до 29 квітня, але не зробило цього. Зрештою, "Ласка" підписала договір з іншим підприємцем. Новий договір передбачає завершення будівицтва до кінця липня.

До речі, плити, з яких будують паркан, ненові, втім усі дірки у них обіцяють залатати.

«Цього не було в проекті, але ми ще хотіли поставити звукоізолюючі пластини. Але коли побачили, що вони коштують 3 тисячі гривень за метр квадратний та ще й не приносять бажаного результату, відмовились від цієї ідеї. Проектанти нам порадили підняти висоту паркану з допомогою металевих пластин і посадити туї. Нас переконали, що коли ця конструкція буде висотою 2 метри, сусіди нічого не чутимуть», - розповідає керівник «Ласки» та додає, що з новими плитами паркан коштував би мільйон гривень.

Читати повністю інтерв’ю з Богданою Новарчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні