Чиновник прогнозує «маршрутні катаклізми» восени

0
6
Чиновник прогнозує  «маршрутні катаклізми» восени
Через ранкові затримки на маршрутному рейсі №23 лучани запізнюються на роботу.

Затримки на рейсі почалися після зміни перевізника, - повідомляє у Facebook заступник начальника відділу фінансів програм соціально-економічного розвитку та соціального захисту населення Волинської ОДА Віктор Смолярчук.

Він пише, що у п’ятницю, 8 липня, з 7 до 8 години ранку на маршруті не було транспорту. Маршрутка, що мала відправитись із кінцевої купинки «КРК», на роботу не вийшла.

«І знову на зупинках у пасажирів нерви, дзвінки про затримку, та запізнення (в тому числі і працівниками міської ради) на роботу», - пише чиновник.

Він припускає, що причиною відсутності могла стати поломка, проте запевняє, що у перевізника мають бути резервні маршрутки:

«А якщо в наявності в такого солідного підприємства немає запасних автобусів, то навіщо брати участь у тендерах на нові маршрути, які не в змозі потім якісно обслужити?»

«Якщо так буде продовжуватись надалі, то восени, коли люди повернуться з відпусток, а школярі і студенти на навчання, на маршруті будуть катаклізми» - резюмував Віктор Смолярчук.
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні