«Менше кіпішу!» - Шелеп про «людину Палиці» у Громраді при ОДА

0
19
«Менше кіпішу!» - Шелеп про «людину Палиці» у Громраді при ОДА
Голова виконавчого комітету волинського відділення партії «Народний контроль» Михайло Шелеп заявив, що не бачить великої проблеми в окремих кадрових рішеннях новообраної Громадської ради при Волинській облдержадміністрації.

Як відомо, у четвер 7 липня головою цієї ради став прес-секретар громадського формування «Варта порядку» Олександр Волянюк – представник «групи «Приват» на Волині, один з людей команди Ігоря Палиці. Це викликало обурення і критику декого з журналістів і громадських діячів: мовляв, Палиця і далі поширює свій вплив на усі можливі структури і сфери життя області.

У зв’язку з цим Михайло Шелеп написав у Фейсбуці:

«Є громадські ради при органах влади, які в ідеалі є непоганими майданчиками для співпраці влади та громадськості, але по факту зазвичай лишаються формами "випуску пари" та ігноряться владою. Тому сильно переживати за "втрату" такого майданчика я б не став.

"А є громадські ради як форми координації дій активної громадськості. Вони не діють при комусь і для когось. Вони є - бо є активна громада. І такі неформальні ради можуть впливати на владу іноді краще за перші. Все залежить від форми впливу. І саме тут громадські активісти та журналісти можуть бути партнерами. Головне щоб була ДІЯ", - додав Шелеп.

"Тому моя порада - менше кіпішу, а більше спільної роботи. Якщо, звісно, є бажання працювати системно і на результат, відкинувши всі можливі протиріччя. Я готовий" - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні