Для волинських школярів закуплять 36 автобусів

0
5
Для волинських школярів закуплять 36 автобусів
Для Волинської області на умовах співфінансування планують купити 36 шкільних автобусів на суму 54 мільйони гривень.

Про це повідомила начальник управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна 7-го липня під час обговорення змін до Регіональної комплексної програми розвитку освіти Волинської області на 2014-2017 роки, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Відтак, Плахотна розповіла, що виникла потреба в додатковому виділенні коштів з обласного бюджету для закупівлі шкільних автобусів. До 2012 року такий транспорт закуповували цілком за державний кошт. Проте сьогодні така купівля можлива за умов співфінансування.

Загалом планують закупити 36 автобусів. Кошти на них виділяють із державного, обласного та районних бюджетів. Тож, в цьому році передбачать 54 мільйони. Із них 27 мільйонів виділить держава, 10,5 мільйона знайшли в обласному бюджеті, ще 6 виділили з районних бюджетів. Решту суми поки що шукають.

Автобуси закуплять через систему тендерних закупівель, орієнтовна ціна одного автобуса в ринкових умовах – 1,5 мільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні