--> Українська авіація може залишитися без луцького ремонтного заводу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська авіація може залишитися без луцького ремонтного заводу

0
-1
Українська авіація може залишитися без луцького ремонтного заводу
Луцький завод «Мотор» може призупинити роботу у зв’язку з веденням на ньому слідчих дій за підозрою у фіктивному підприємництві.

Попри майже сотню пройдених перевірок за останні 5 років, підприємство запідозрили у проведені безматеріальних операцій та відкрили кримінальне провадження, - повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

Нині на заводі переживають, щоб на підприємство, яке фактично є монополістом у своїй галузі, не наклали арешту. У такому разі невиконання зобов’язань може стати серйозним ударом для авіації та й для самого заводу, адже такий поворот може вплинути на співпрацю із закордонними партнерами.

Працівники стурбовані, аби процесуальні дії не заважали роботі підприємства. Якщо це дійсно станеться, то українські повітряні сили залишаться без ремонтного заводу, а це може серйозно вплинути на обороноздатність країни.

Тому від заводу вже передали звернення до СБУ, Нацполіції та ДФС, а зараз надають і відкриті листи до органів місцевого самоврядування із проханням звернути увагу на ситуації та запобігти можливим негативним наслідкам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні