Підприємці пікетують Луцьку міськраду через можливе знесення кіосків

0
-2
Підприємці пікетують Луцьку міськраду через можливе знесення кіосків
Власники кіосків на території Луцької автостанції протестують проти того, що їх споруди хочуть знести і збудувати замість цього торговий центр.

Акцію розпочали під час засідання виконкому міськради у середу 6 липня біля приміщення ради.

Вони наполягають, щоб міська рада відмовилася від будівництво ще одного торгового центру замість кіосків та зелених насаджень. Мовляв, торгують там ще з 1995 року.

Причиною пікету саме цього дня стало те, що на порядок денний засідання виконкому винесене питання «Про затвердження схеми організації дорожнього руху в районі Завокзального ринку та автостанції №1 у місті Луцьку», в якому замість кіосків вже передбачене місце під торговий центр.

Попри пікетування підприємців виконком підтримав проект рішення таки підтримали. Згідно із ним в районі Завокзального ринку затвердили схему розташування парковок та інших споруд.

Нагадаємо, заступник міського голови Сергій Григоренко став ініціатором затвердження схеми розташування МАФів у Луцьку та зменшення їх кількості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні