--> Син Гунчика будується в елітному масиві поблизу Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Син Гунчика будується в елітному масиві поблизу Луцька

1
2
Син Гунчика будується в елітному масиві поблизу Луцька
Серед відомих сусідів у селі Лище триває будівництво маєтку сина голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика. На ділянці уже зведений будинок та гараж, триває будівництво паркану.

Земельна ділянка площею 18 соток записана саме на керівника виконавчої гілки влади в області, однак будується тут його старший син. Про це повідомляє видання "Четверта влада".

Зі слів Володимира Гунчика його старший син, який і будується у Лище, на Волині працює в компанії «WOG» керівником сектору. Дружина високопосадовця працює помічником на луцькому автозаводі.

Сам голова облдержадміністріція за 2014 рік задекларував 1,66 мільйона гривень доходу. За 2015 рік посадовець вказав 1,64 мільйона гривень доходу.

Серед свого майна голова ОДА декларує три земельних ділянки, серед яких і земля в селі Лище, квартиру і дачний будинок. Серед авто – ВАЗ 21083 1990 року випуску.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вор, должен сидеть в тюрьме! Гунчик, хапуга ще той, порийтесь і найдете не на одну ажіотажну статейку, тільки дівіться самі на себе не вийдіть)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні