--> У Луцьку муніципали провели рейд у центральному парку міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку муніципали провели рейд у центральному парку міста

0
-4
У Луцьку муніципали провели рейд у центральному парку міста
У Луцьку муніципальна поліція провели огляд літніх майданчиків та тимчасових споруд на території парку імені Лесі Українки.

На території міста Луцька заборонено використання на літніх майданчиках чи тимчасових спорудах сонцезахисних елементів з логотипами торгових марок чи розпізнавальних знаків, - повідомляє Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради.

У результаті проведення рейду інспектори департаменту муніципальної поліції виявили 12 літніх майданчиків, в тому числі тимчасових споруд, на яких розміщене сонцезахисне обладнання із порушенням законодавства. Власникам таких об’єктів видано приписи щодо усунення порушення вищезазначеного рішення з терміном виконання до 10 липня цього року.

В разі невиконання вимог приписів, департамент муніципальної поліції змушений буде здійснити подання на скасування паспортів прив’язки на дані об’єкти, а ФОПів буде притягнено до адміністративної відповідальності.











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні