--> У Володимирі на хабарі спіймали двох посадовців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі на хабарі спіймали двох посадовців

0
5
У Володимирі на хабарі спіймали двох посадовців
Під час одержання неправомірної вигоди затримано посадовців Володимир-Волинської ОДПІ.

На хабарі спіймали керівника відділу Володимир-Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області та його заступника, - повідомляє прес-служба прокуратури в області.

Сьогодні посадовців викрито та затримано "на гарячому" під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 2 тисячі гривень, яку вони вимагали від чергової зі своїх «жертв» - місцевого приватного підприємця - за сприяння у його переведенні із загальної на спрощену систему оподаткування та не створення штучних перешкод цьому.

Наразі тривають слідчі дії. По завершенню яких ухвалюватиметься рішення стосовно міри запобіжного заходу щодо затриманих, повідомлення їм про підозру і відсторонення від займаних посад.

Окрім того, даватиметься юридична оцінка попередньо задокументованим фактам незаконної діяльності указаних вище службових осіб Державної фіскальної служби, пов’язаної із одержанням неправомірної вигоди від суб’єктів господарської діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні