Безробітним волинянам щороку виплачують близько 15 мільйонів

0
-4
Безробітним волинянам щороку виплачують близько 15 мільйонів
Директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук вважає, що низькі зарплати та великі субсидії не мотивують людей шукати роботу.

Про це вона розповіла 29-го червня під час прес-конференції, - повідомляє VIP.

Раїса Кучмук зауважила, що держава взяла курс на повну зайнятість. Втім, вона не є продуктивною, адже люди не отримують достатньо, щоб нормально себе забезпечувати. Для допомоги таким верствам населення держава ввела субсидії, проте вони теж не вирішують проблему. Маючи великі субсидії, люди не хочуть йти на роботу з невеликою зарплатою, яка позбавить їх пільг, не даючи нічого натомість.

До того ж за відсутності гнучких правил на ринку праці виникає катастрофічна ситуація із нелегальною зайнятістю. Водночас приблизно 15 мільйонів гривень на рік виплачується на допомогу по безробіттю.

Так, за січень-травень 2016 року таку допомогу отримували майже 18 тисяч безробітних волинян
Теги: субсидії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні