--> «Перша леді Волині-2016»: у Луцьку визначали переможницю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Перша леді Волині-2016»: у Луцьку визначали переможницю

0
-1
«Перша леді Волині-2016»: у Луцьку визначали переможницю
Конкурс краси та молодості відбувся в обласному центрі Волині у неділю, 26-го червня, з нагоди Дня молоді.

На Театральному майдані Луцька жителі та гості міста мали змоги спостерігати, як обирали «Першу леді Волині-2016», - пише VIP.

За це звання змагалося восьмеро волинських красунь.

Конкурували учасниці у представлені, під час якого розповідали про себе: звідки вони, де навчаються, які мають хобі та ким бачать себе у майбутньому. Наступний вихід був у спортивних футболках, після якого дівчата отримали запитання не лише на ерудицію, але й на гарне знання про футбол.

Тоді, поки судді рахували оцінки та визначали переможницю, ведучі дійства проводили різноманітні вікторини та визначали найкращого вболівальника.

Так, лучани мали змогу отримати стіл, комод чи цілу кухню.

Нагороду у номінації «Леді глядацьких симпатій» отримала Ольга Власик (студентка Ківерцівського базового медичного коледжу). Другою та першою віце-леді стали Анастасія Гонта (студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки) та Євгенія Шабанова (студентка Луцького базового медичного коледжу) відповідно. А заповітну корону «Першої леді Волині-2016» вручили Анастасії Гловацьких(студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки).












Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні