На Волині водій виштовхав пасажира з маршрутки

0
4
На Волині водій виштовхав пасажира з маршрутки
Конфлікт між водієм маршрутки “Володимир-Волинський – Ковель” та пасажиром Іваном Морозом відбувся 22-го червня на місцевій автостанції.

Про пригоду чоловік написав в соціальних мережах. Журналіст інтернет-видання “БУГ” зв’язалися із чоловіком та уточнили деталі конфлікту.

“Маршрутка відправлялася. Я не встиг купити квитка, зайшовши в маршрутку він спитав “куди їдете?”, я кажу до Верби. Він говорить “як ви мене уже (ненормативна лексика) з тією Вербою”. Я спитав чому ви так говорите і він почав виштовхувати мене з маршрутки, тоді я показав йому посвідчення учасника бойових дій, але йому було все одно. Хоча в маршрутці я платив гроші без посвідчення, а показав лише коли він почав мене виштовхувати з транспорту.” – прокоментував ситуацію Іван Мороз.

Як далі розповів пан Іван, в цей час реакція пасажирів була абсолютно байдужою. Після того, як його виштовхали із маршрутки, чоловік зверувся в довідкове бюро Володимир-Волинської автостанції, де шукав контакти керівництва станції.

Там отримав відповідь, що керівниика немає на місці, поїхав до Шацька. Тоді чоловік пояснив ситуацію, що з ним трапилась. Після того як розповів все в довідковому бюро, отримав відповідь “без квитка нічого не докажете”.

Зазначимо, що це вже не перші скарги, які надходять в адресу Володимир-Волинської автостанції. Кілька місяців тому була й спроба через систему електронних петицій змінити керівника автостанції.
Теги: пасажир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні