На Волині попрощались з добровольцем, який помер в зоні АТО

0
2
На Волині попрощались з добровольцем, який помер в зоні АТО
У День Святої Трійці на Волині поховали бійця Олександра Мельничука, серце якого зупинилось в зоні АТО.

Не довго лишалося воїну до демобілізації, але Господь вирішив інакше. Відійшов у вічність улюблений син, брат, чоловік та батько. Попрощатися з захисником Вітчизни прийшло чимало людей: найрідніші, друзі і знайомі, односельчани та представники влади, - пише «Район. Рожище».

«Це велика втрата для нас, адже він виконував свій обов’язок – захищати Батьківщину. Олександр пішов добровольцем, не ховався від війни, він знав, що його побратими захищають рідну землю там, на передовій і бажав бути разом з ними. Я щиро співчуваю Вам і знаю: Герої не вмирають!», - наголосила Інна Гайворонська, голова Рожищенської РДА.

«Він віддав життя за Україну, її мову, прапор, за нас з Вами! Він герой! Дякую Вам, за героя!», - співчував Андрій Музика, голова Рожищенської районної ради.

В останню путь героя провели з усіма почестями.
Співчуваємо родині! Вічна слава і спокій воїну. Герої не вмирають!




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні