На Волині знайши ще один літак, який могли використовувати контрабандисти

0
2
На Волині знайши ще один літак, який могли використовувати контрабандисти
Учора в рамках операції «Кордон-2016» та заходів з протидії незаконному переміщенню сигарет через державний кордон з використанням літальних апаратів прикордонники виявили черговий літак типу «АН-2», - повідомили у Держприкордонслужбі.

Його місце знаходження встановили співробітники оперативно-розшукового відділу Луцького загону із залученням представників УСБУ у Волинській області.

У результаті встановлено місце знаходження літака. Він був прихований на закинутій території авіаційно-хімічних складів в районі с. Озеро Ківецівського району Волинської області, що за 130 кілометрів від державного кордону.

Під час огляду встановлено, що літак технічно обслуговувався і активно використовувався. Ймовірно ним переміщувалася контрабанда на територію сусідньої Польщі. Крім того, цей літальний засіб, відповідно до бортового номера, на обліках в реєстрі цивільних повітряних суден рахується як виключений з 2008 року.

Наразі встановлюються обставини справи та розшукуються особи, які можуть бути контрабандистами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні