На ринку у Володимир-Волинському процвітає антисанітарія

0
3
На ринку у Володимир-Волинському процвітає антисанітарія
На центральному ринку Володимира-Волинського постійно порушують правила торгівлі. На базарі перекриті евакуаційні виходи, торгують контрафактними цигарками і незаконно обмінюють валюту.

Про це йшлося вчора на засіданні виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Як розповів власкору «Вголосу» член виконавчого комітету Олександр Приступа, директору ринку вказали строки усунення недоліків.

«Всі ми там буваємо і бачимо ту картину яка там є. Це і продаж продуктів тваринного виробництва без належних дозволів. Продаж продуктів сільськогосподарського виробництва, яке продають прямо з асфальту без дотримання елементарних правил торгівлі. Загромадження тротуарів біля ринку. Продаж контрафактних цигарок прямо на ринку. Загромадження вулиці біля ринку автомобілями з якими чомусь не бореться наша славна «поліція», хоча ввіз товарів має здійснюватися з 6 до 9 ранку. Ну і звичайно, наші славетні «міняйли» яких ми вже всі знаємо в обличчя. Антисанітарія зашкалює», – розповів Олександр Приступа.

Він додав, що у випадку, коли керівництво ринку не зробить правильні висновки, то «висновки зроблять по ньому».

У рішенні виконкому дирекції ринку вказали завершити розділення ринку на окремі спеціалізовані зони, вивчити можливість збільшити кількість місць для сільгоспвиробників і провести у 2016 році ремонтні роботи основного критого павільйону та ангару.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні