Стало відомо, на якому напрямку чекати нового наступу росіян

0
Стало відомо, на якому напрямку чекати нового наступу росіян
Армія Росії розглядає Донецьку область як пріоритетну для нового великого наступу.

Про це розповів військовий експерт Дмитро Снєгирьов, пише ТСН.

За його словами, наразі основними завданнями російського угруповання є взяття під контроль всієї території Донецької області, тому цей напрямок буде розглядатися як пріоритетний.

Експерт зазначив, що в наступі братимуть участь насамперед мобілізовані росіяни:

"Перша хвиля мобілізованих в РФ - загальна кількість 320 тисяч, з них лише 150 тисяч перебувають безпосередньо на території України. Нескладна арифметика, що наразі бойове злагодження і навчання на території РФ та окупованих районів Донецької і Луганської області проходять приблизно 170 тисяч. Це приблизно 200 батальйонно-тактичних груп. На початок широкомасштабного вторгнення російських окупантів на кордонах з Україною, за різними оцінками, було зосереджено приблизно 120 батальйонно-тактичних груп. Тобто можемо говорити, що кількість вдвічі більша. Можемо припустити, що і за рахунок мобілізованих, і за рахунок спецконтингенту ПВК "Вагнер", який нараховує приблизно 40 тисяч, російські окупанти спробують вирішити тактичні завдання щодо захоплення в першу чергу території Донецької області".

Проте Снєгирьов не вірить, що наступальні дії окупантів матимуть успіх.

"Навіть події в Соледарі свідчать, що просування російських окупантів зупинено. І в Бахмуті аналогічне яскраве свідчення - окупанти протягом 6 місяців не можуть просунутися далі вулиці Патріса Лумумби", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні