В українському місті пролунали потужні вибухи

0
В українському місті пролунали потужні вибухи
На тимчасово окупованих територіях півдня знову неспокійно - у четвер вранці, 12 січня, в окупованому Бердянську Запорізької області пролунала серія вибухів, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram-каналі.

За його словами, перші три вибухи було чути близько 10-12 години за київським часом, а станом на 13 годину звуки вибухів поновилися.

Він також наголосив, що напередодні з тимчасово захопленого російськими військовими Маріуполя повідомлялося про надвеликий рух гелікоптерів в бік Запоріжжя та з селища Урзуф.

"Пізніше з міста надійшли повідомлення про звуки вибухів та стрілкової зброї. Попередньо - робота ППО окупантів. Щось відбувається і відбувається щось добре. Продовжуємо відстежувати ситуацію", - резюмував Андрющенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні