Стало відомо, чи посилиться мобілізація в Україні після Нового Року

0
Стало відомо, чи посилиться мобілізація в Україні після Нового Року
Президент України Володимир Зеленський оголосив про мобілізацію одразу після початку повномасштабного вторгнення Росії – 24 лютого. Зараз в Україні не планується жодних хвиль мобілізації після Нового року. Плани щодо призову військовослужбовців, як завжди, залежать від поточної ситуації на фронті.

Про це на брифінгу 19 грудня розповів начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України Роман Горбач, пише ТСН.

За його словами, всі показники за кількістю особового складу є плановими, вони прораховуються Генеральним штабом, мобілізація здійснюється планово.

"Говорити, що після Нового року буде чергова хвиля не можна. Всі фактори, які впливають, давно враховані. І той фактор, що в Росії пройшла мобілізація і по заявках призвано від 200 до 300 тисяч громадян, все давно врахована. Зараз ми працюємо відповідно за планом і ніяких хвиль не передбачається", - пояснив він.

Горбач підкреслив, що мобілізація в Україні проходить постійно та планово.

"Можливо, будуть якісь корегування в планах, але наперед все прораховано", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні