Топ-3 наймодніші кольори зими

0
Топ-3 наймодніші кольори зими
Зима часто змушує нас не задумуватися над яскравими образами. Зазвичай ми одягаємо під верхній одяг базовий светр та джинси, втім свої образи можна урізноманітними завдяки яскравим кольорам, пише 24канал.

Свій настрій у похмуру зиму можна покращити завдяки кольоротерапії та улюбленому одязі, який подарує відчуття затишку.

Серед модних брендів спостерігається тенденція щодо переходу осінніх кольорів до зимового сезону. Та окрім базових кольорів, дизайнери радять звернути увагу на відтінки з яскравої палітри – кобальтовий чи королівський фіолетовий. Які три найголовніші кольори мають бути у вашому гардеробі взимку – читайте далі.

Кобальтовий
Кобальтовий відтінок чудово поєднується з іншими кольорами та добре пасує до всіх нейтральних відтінків. Цей синій колір з’являвся у колекціях Chloé, Stella McCartney, Isabel Marant.

Королівський фіолетовий
Свою популярність фіолетовий колір з додатком "королівський" отримав популярність після того, як з’явився у палітрі святкування 70-річчя королеви Єлизавети II на троні. Цей насичений фіолетовий став одним із трендових кольорів осінньо-зимового сезону. Дизайнери радять поєднувати його з пісочними кольорами та робити акцент на светрах та верхньому одязі.

Пристрасний червоний
Пристрасний червоний колір можна сміливо одягати як на урочисті події, свята, так і в офіс і на бізнес-зустрічі. Окрім того, це чудовий колір для зустрічі Нового року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні