Чоловік в парку зрізав ялинку собі додому

0
Чоловік в парку зрізав ялинку собі додому
У парку Партизанської слави, що у Дарницькому районі столиці, на гарячому спіймали правопорушника, який спиляв і намагався вкрасти хвойне дерево.

Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Інцидент трапився під час комендантської години у ніч на 15 грудня. Правопорушником, який незаконно спиляв ялинку, виявився громадянин 1970 року народження. Чоловіка затримали одразу після скоєння ним правопорушення, і тепер міру покарання йому має визначити суд.

«Сподіваюся, ця історія відіб’є охоту нищити природу, незаконно вирубуючи хвойні дерева напередодні свят. Нагадаю, відсьогодні у Києві починають діяти офіційні сезонні ярмарки, де можна легально придбати зелену новорічну красуню. Ну і звісно не забувайте, що гарною альтернативою живій може стати раніше придбана штучна або створена власноруч еко-ялинка», – зазначив Возний.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні