--> Чи буде в Україні нова хвиля мобілізації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи буде в Україні нова хвиля мобілізації

0
Чи буде в Україні нова хвиля мобілізації
Мобілізовані українські військовослужбовці воюватимуть до переможного кінця. Нової хвилі мобілізації в Україні не буде, пише Уніан.

Таку заяву зробив військовий експерт Олег Жданов, відповідаючи на питання про те, коли очікується демобілізація українських військовослужбовців. За його словами, в Україні немає такого поняття, як "хвилі" мобілізації.

"Ми мобілізували достатню кількість людей. Зараз Міністерство оборони або Генеральний штаб проводить "підживлення". Тобто вони донабирають необхідну кількість людей необхідних спеціальностей... Я так розумію, що система налагоджена таким чином, що Збройним силам достатньо кількості людей, необхідна тільки домобілізація". - зазначив експерт.

За словами Жданова, призвані військовослужбовці воюватимуть до закінчення війни.

"Але це не означає, що всі дев'ять місяців вони у бою, в окопі, на передовій. Чим далі від початку, тим більш організовано працює система ротації військ на передньому краї. Також Верховна Рада на законодавчому рівні ввела відпустки до 10 діб для кожного військовослужбовця", – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні