--> Астролог розповів, коли на Україну чекають зміни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, коли на Україну чекають зміни

0
Астролог розповів, коли на Україну чекають зміни
Відома астролог Рубіна Цибульська дала прогноз для України на грудень 2022. За її словами, цього місяця на нашу країну чекає багато перемог, карти прогнозують трансформацію, оновлення, пише Уніан.

Як поділилася астроексперт у своєму YouTube-каналі, на початку грудня люди будуть перебувати у сум'ятті, страху, паніці, невизначеності. Холод і темрява не відступають.

"Ворог зацікавлений зруйнувати всі життєво важливі об'єкти. І він буде продовжувати цей місяць завдавати ударів, тому що карти показують достатньо цих атак... Також будуть удари по "хворих місцях", - сказала Цибульська, зазначивши, що йдеться про атаки на вже відновлені після попередніх "прильотів" об'єкти, "ворог буде їх добивати остаточно".

Також Рубіна спрогнозувала, що через це люди будуть переїжджати, переміщатися на зиму. За її словами, погодні умови будуть сприятливі для ЗСУ. Наші військові будуть просуватися вперед, а окупанти будуть залишати свої позиції. Крім того, зазначає астролог, в Україну продовжить надходити допомога, в тому числі й зі світлом і теплом. Грудень буде доленосним, каже Цибульська:

"Взагалі цей місяць визначає долю країни, її дорогу. Дуже важливі моменти відбудуться".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні