--> Українцям пропонують знижку на газ: умова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям пропонують знижку на газ: умова

0
Українцям пропонують знижку на газ: умова
Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", яка обслуговує більшість населення, пропонує споживачам знижку при оплаті за газ до 15 числа поточного місяця, пише УНІАН.

Про це повідомила прес-служба компанії в Facebook, зазначивши, що тільки за добу "Нафтогаз України" отримав оплат на 5,2 мільйона гривень.

"При оплаті в особистому кабінеті на my.gas.ua або в чатботі GASUA до 15 числа поточного місяця Ви отримуєте знижку 1% зможете використовувати її під час наступного платежу", - йдеться в повідомленні.

"У цей надскладний час, коли кожна гривня має вплив на обороноздатність, наша команда вдячна кожному клієнту, за сумлінну сплату за спожитий газ. Саме ви даєте можливість нам працювати, стабільно постачати ресурс і підтримувати країну під час повномасштабної війни", - нагадали в компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні