--> Які знаки Зодіаку можуть розлучитися з коханими у найближчий час | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які знаки Зодіаку можуть розлучитися з коханими у найближчий час

0
Які знаки Зодіаку можуть розлучитися з коханими у найближчий час
Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких ризикують розлучитися або сильно посваритися з коханими наступного тижня – у період з 28 листопада до 4 грудня, пише УНІАН.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Народжені під цими знаками люди зіткнуться з неприємностями в особистому житті.

Знаки Зодіаку, які ризикують зіпсувати стосунки
У зазначений період сварки і конфлікти з коханою людиною можуть бути у Терезів. Причина - непорозуміння через побутові проблеми. Для того щоб згладити кути, потрібно більше часу і уваги приділяти своїй другій половинці, а також частіше разом відволікатися від рутини.

Невдалий тиждень чекає на Скорпіонів. Великий ризик сварок і конфліктів з коханими і родичами. Щоб наслідки не переросли в проблеми зі здоров'ям, представникам цього знака потрібно намагатися не приймати весь негатив на себе.

Ряд конфліктів наступного тижня чекає на Водоліїв. Особливо сімейних представників знака. Через сварки і негатив у них вчергове може виникнути бажання побути наодинці, відпочити від близьких людей. Все це у підсумку може привести до розставань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні