Ситуація з водою в Луцьку

0
Ситуація з водою в Луцьку
Станом на ранок 25 листопада холодне водопостачання є по всьому Луцьку.

Про це повідомив директор «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк, пише ВСН.

За його словами з 6-ї ранку вода подається мешканцям Луцька головними насосними станціями. Хоча уся мережа наразі заповнена, проте є певні проблеми з тиском води.

«По Дубнівській насосній станції (правий берег Стиру) є понижений тиск, який ймовірно буде зберігатися ще сьогодні-завтра. Його підвищити ми не зможемо з огляду на те, що тривалий час стояли всі свердловини. Тобто, у нас немає балансу прихідної води.

На Омелянівській насосній станції не було таких проблем по свердловинах, як в інших, і наразі там працює усе», - зазначив Віктор Гуменюк.

Також у місті наразі є великий розбір води, бо люди починають користуватися нею максимально. А від цього станція не може нагнати великий тиск.

«І збільшити ми його не можемо, бо люди її розбиратимуть, і надалі не матимемо, що подавати. Щоб не вводити конкретний графік, зараз ми працюємо у таких параметрах. Але це за умови, якщо не буде проблем з відключеннями електроенергії. Наприклад, вчора у нас кожні 2-3 хвилини відключалося все обладнання через якість напруги. Загалом сьогодні кожен має розуміти, що потрібно стабілізувати усе. Владнаються проблеми в енергетиці, тоді й ми підтягнемо свої параметри», - наголосив директор «Луцьководоканалу».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні