Яка ситуація зі світлом на Волині

0
Яка ситуація зі світлом на Волині
Станом на ранок, 24 листопада, на Волині вдалось відновити електропостачання лише 9 % споживачів. Найперше заживили об'єкти критичної інфраструктури, – про це повідомив голова військової адміністрації Волині Юрій Погуляйко, пише Суспільне.

З його слів, електропостачання відновили у лікарнях, водозаборах, каналізаційно-насосних станціях, також відновлене електропостачання частини базових вишок зв'язку, що дало можливість частково відновити мобільний зв'язок в області.

"У Волинській області пошкоджень енергетичних об'єктів не було. Головна проблема у тому, що відсутня достатня генерація з АЕС. При потребі 350 мегаватів, є лише 60 мегаватів. Зокрема, в області гострий дефіцит потужності", – сказав Юрій Погуляйко.

Наявних обсягів достатньо лише для відновлення роботи критичної інфраструктури. Можливість стабільної подачі напруги споживачам при даному ліміті, поки що відсутня, – говорить голова військової адміністрації Волині.

З його слів, енергетики працюють над усіма варіантами забезпечення області світлом. Про хід робіт та відновлення світла споживачам повідомлятимуть волинян впроджовж дня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні