З ростова до українських міст рухаються колони техніки рф

0
З ростова до українських міст рухаються колони техніки рф
Колони з частково мобілізованими росіянами рухаються з Ростова на Маріуполь й далі на Розівку вбік Полог і Токмаку, пише 24 канал.

Росіяни, які залишили правий берег та зосередилися на лівому, отримали поповнення та окопалися у районах Вугледара, Авдіївки, Бахмута, Лисичанська.

Про це розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу Роман Світан.

Світан повідомив, що ворог будує другу лінію оборони вздовж річки Айдар: від Старобільська до Щастя, що під Луганськом. Армія РФ не розраховує на свою першу лінію оборони, що біля Сватова та Кремінної, адже ЗСУ її швидко знищать.

Світан зазначив, що мобілізовані восени росіяни вже починають заходити двома шляхами:

"Запорізький фронт має близько 250 км: від Запоріжжя до Донецька. А саме Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Вугледар. Глибина фронту близько 100 км до Азовського моря. Росіяни ще якось вибудували лінію оборони вздовж основної лінії фронту, тобто від Запоріжжя до Донецька. Проте в них щільність військ на глибину в 100 км недостатня для протидії будь-якій розсікаючій атаці українських військ", - пояснив Роман Світан.

Саме тому ворог намагається збільшити щільність військ в 100-км зону до армійської глибини фронту.

За словами експерта, колони з частково мобілізованими йдуть з Ростова на Маріуполь й далі на Розівку вбік Полог і Токмаку. Також рух цих колон зафіксували у напрямку Бердянська й Мелітополя на збільшення оборонних заходів гарнізонів Маріуполя, Бердянська й Мелітополя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні