--> Українських водіїв попередили про небезпеку: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українських водіїв попередили про небезпеку: що сталося

0
Українських водіїв попередили про небезпеку: що сталося
Падіння дерева на автомобіль, найімовірніше, один із найнеприємніших інцидентів, який може статися з водієм.

Водночас водії звикли, що падіння дерев варто побоюватися лише коли на вулиці сильний вітер чи штормове попередження. Але ситуація може погіршитись, якщо до сильних поривів вітру дерева встигли підмерзнути, пише UAmotors.

Так, за останні кілька днів десятки водіїв по всьому Києву постраждали від падіння обмерзлих дерев на автомобілі. Така ситуація спостерігається майже у всіх районах столиці. У зв’язку з ситуацією, що склалася, водіїв просять бути максимально акуратними і по можливості не ставити свої авто поряд з деревами.

У разі, якщо подібний інцидент уже стався, то водієві варто викликати поліцію, яка зафіксує всі обставини події, щоб надалі постраждалий мав шанс звернутися до відповідних інстанцій, щоб отримати компенсацію. Водночас практика подібних справ показує, що отримати якісь реальні виплати є вкрай проблематично.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні