Мобілізація у 2023 році: кого призвуть у першу чергу

0
Мобілізація у 2023 році: кого призвуть у першу чергу
Начальником Київського міського центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Юрій Максимів розповів, як проходитиме мобілізація у 2023 році і кого закличуть в першу чергу.

Деталі

Мобілізація військовозобов'язаних у 2023 році також проходитиме для забезпечення не лише оборони, а й для наступу. Максимів поділився:

На нас чекає перемога, знищення ворогів і звільнення рідної землі. Дай Бог, щоб це було 2023 року. Я так думаю, що мобілізаційні заходи будуть проводитись, це необхідність. Поки ми воюємо – повинні гарантовано мати особовий склад не тільки для оборони, а і для наступу, щоб звільнити наші землі

У військкоматі розповіли, що насамперед повістки отримуватимуть військовозобов'язані чоловіки віком до 60 років. Однак насамперед комплектування бойових військових частин провадиться за рахунок резервістів, колишніх учасників АТО та ООС, з поступовим нарощуванням чисельності підрозділів за рахунок військовослужбовців та військовозобов'язаних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні