В Україні можуть скоротити термін військової служби

0
В Україні можуть скоротити термін військової служби
Через виснаженість військовослужбовців в Україні можуть скоротити термін військової служби.

В Україні подовжили термін загальної мобілізації до 19 лютого 2023 року, деякі військовослужбовці морально та фізично втомлені, тому вони створили петицію про обмеження терміну військової служби для мобілізованих громадян до 1 року.

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України.

Відстрочка для військовослужбовців
Петиція вже набрала необхідні 25 тисяч підписів, і тепер її має розглянути президент України. В ній автор запропонував скоротити термін служби для мобілізованих до 1 року та надати право на відстрочку від наступної мобілізації для людей, які відслужили цей термін.

Невизначеність термінів служби призводить до погіршення морально-психологічного стану військовослужбовців, а також потенційно до соціальної напруги.

Як зазначив автор петиції, деякі військові відчувають прискорене зношування організму, швидке погіршення загального стану здоров’я через стрес, непередбачуваність, зміну харчування, порушений графік сну та навантаження.

"Пропонуємо чітко прописати почерговість проходження військової служби, обмежити термін служби за мобілізацією в один рік, а також гарантувати відстрочку для тих, хто відслужив цей термін", – пропонує автор петиції.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні