--> Росіяни вранці ракетами атакували Україну: яка ситуація по областях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни вранці ракетами атакували Україну: яка ситуація по областях

0
Росіяни вранці ракетами атакували Україну: яка ситуація по областях
Вранці по всій країні пролунала повітряна тривога. Росія запустила ракети, у Білорусі підняли винищувачі, пише 24 канал.

Дніпро
Близько 8:30 у Дніпрі пролунали вибухи. Згодом радник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що ворог влучив у 2 інфраструктурні об'єкти міста.

Мер міста Борис Філатов повідомив, що унаслідок ракетного удару, за попередніми даними, постраждали 4 людей, серед яких 15-річний підліток.

Голова ОВА Валентин Резніченко повідомив, що окупанти влучили в промисловий об'єкт і кількість постраждалих зросла до 5 осіб. Усі перебувають у лікарні в стані середньої важкості.

Київ та область
Звуки вибухів чули і на Київщині. Голова Київської ОВА Олексій Кулеба попередньо підтвердив роботу сил ППО та закликав громадян перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Водночас в КМВА повідомили, що над Києвом під час тривоги нашим воїнам вдалося збити 2 ворожі ракети.

Одеська область
Вибухи вранці 17 листопада пролунали і на Одещині. Голова ОВА Максим Марченко повідомив, що росіяни завдали ракетного удару по інфраструктурному об'єкту на території області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні